Τσελεπή 1 Χίος
22710 81266-7, 22710 26061

Ειδοποιήσεις

  RBS ELIO Ταμειακή μηχανή

  Το πιο εργονομικό και αξιόπιστο ταμειακό σύστημα της αγοράς.
  Διαχειρίζεται πλήρως:

  500 πελάτες με απόδοση και εξαργύρωση πόντων, στατιστικά πωλήσεων κ.λπ.25.000 είδη με barcode, περιγραφή, δυο τιμές πώλησης, υπόλοιπο αποθήκης, όριο ασφαλείας

  RBS EPIA Ταμειακή μηχανή

  Σας παρέχεται πλέον η δυνατότητα να αποκτήσετε μια οικονομική ταμειακή μηχανή χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και λειτουργικότητα

  Απλή και γρήγορη εγκατάσταση συσκευής και λογισμικού
  Αξιόπιστη λειτουργία και στις πιο δύσκολες συνθήκες
  Με δυνατότητα σύνδεσης με τη ΓΓΠΣ και αυτόματο συγχρονισμό
  ρολογιού

  ELZAB JOTA Plus Ταμειακή μηχανή

  Τιμή απόσυρσης 250€+ΦΠΑ

  Η JOTA PLUS είναι μια Φορολογική Ταμειακή Μηχανή αυξημένων δυνατοτήτων κατασκευασμένη σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές. Στιβαρη, κομψή και εργονομική η JOTA PLUS θα σας εντυπωσιάσει απο την πρώτη κιόλας στιγμή.

  Με εννέα τμήματα στο πρώτο επίπεδο λειτουργίας και άλλα εννέα τμήματα στο δεύτερο επίπεδο αλλά και με μεγάλη ευκρινής οθόνη πέντε γραμμών θα ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες της επιχείρησή σας.Εξοπλισμένη με μπαταρία για να λειτουργήσει και χωρίς ρεύμα όταν την χρειαστείτε.

  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ SERVER ΤΗΣ ΑΑΔΕ

  ELZAB Mini Plus Ταμειακή μηχανή Μαύρη

  Τιμή απόσυρσης 200€+ΦΠΑ

  Νέα ταμειακή μηχανή, μικρών διαστάσεων και εξαιρετικά στιβαρής κατασκευής. Κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου από την ELZAB Πολωνίας που είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος κατασκευαστής φορολογικών ταμειακών μηχανών, αποκλειστικά για εμάς. Κομψή και εργονομική η ΜΙΝΙ PLUS θα ανταπεξέλθει σε όλες σας τις ανάγκες.

  Με εννέα τμήματα στο πρώτο επίπεδο λειτουργίας και άλλα εννέα τμήματα στο δεύτερο επίπεδο αλλά και με ταχύτατη εκτύπωση είναι η καλύτερή σας επιλογή.Εξοπλισμένη με μπαταρία για να λειτουργήσει και χωρίς ρεύμα όταν την χρειαστείτε.

   

  NANO Orange Ταμειακή μηχανή

  Τιμή απόσυρσης 200€+ΦΠΑ

  Η Φορητή Ταμειακή Μηχανή ΝΑΝΟ είναι κατάλληλη για υπαίθριες αγορές και για όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις όπως:
  Περίπτερα
  Λαικές αγορές
  Μίνι μαρκετ
  Ζαχαροπλαστεία
  Παντοπωλεία
  Φούρνους
  Καφετέρειες κ.α.

  NANO Grey Ταμειακή μηχανή

  Τιμή απόσυρσης 200€+ΦΠΑ

  Η Φορητή Ταμειακή Μηχανή ΝΑΝΟ είναι κατάλληλη για υπαίθριες αγορές και για όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις όπως:
  Περίπτερα
  Λαικές αγορές
  Μίνι μαρκετ
  Ζαχαροπλαστεία
  Παντοπωλεία
  Φούρνους
  Καφετέρειες κ.α.

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.