Τσελεπή 1 Χίος 🇬🇷
22710 81266-7, 22710 26061

MODULE – ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιπλέον διαχειρήσεις

e–commerce

H εφαρμογή e-commerce επιτυγχάνει τη σύνδεση της εμπορικής διαχείρισης με e-shop. Σε αληθινό χρόνο όλες οι πληροφορίες για τα είδη της αποθήκης, τους πελάτες, τους τιμοκαταλόγους, τις παραγγελίες, τις αγορές και τις πωλήσεις μεταφέρονται αυτόματα και αμφίδρομα. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να μεταφερθούν από την εμπορική διαχείριση στο e-shop πληροφορίες όπως: νέα είδη ή αλλαγή σε ήδη υπάρχοντα, αλλαγές στις τιμές και στη διαθεσιμότητα των ειδών, νέες εικόνες προϊόντων ή αλλαγή σε ήδη υπάρχουσες και από το e-shop στην εμπορική διαχείριση: παραγγελίες που καταχωρούνται στο e-shop, νέοι πελάτες και όλα τα στοιχεία τους που καταχωρούν στο e-shop. Η διαδικασία της ενημέρωσης μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή αυτόματα, ορίζοντας το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. Το PRISMA Win® e-commerce συνδέεται με ένα e-shop που μπορεί να προσαρμοστεί στο μοντέλο και στη δραστηριότητα οποιασδήποτε επιχείρησης με απλές διαδικασίες και ασφάλεια στις συναλλαγές. Έχει δημιουργηθεί με διαδεδομένα εργαλεία που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για περαιτέρω επέκταση (Joomla VirtueMart) και είναι ευέλικτα και φιλικά προς τους χειριστές.

File Manager

Δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής βασικών αρχείων της εφαρμογής όπως Πελατών / Προμηθευτών / Αποθήκης, εισπράξεων, πληρωμών, πωλήσεων και αγορών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

Ενημέρωση Ζυγιστικών
Ενημέρωση Ταμειακών μηχανών
Διαχείριση επικοινωνίας με φορητά τερματικά (Batch – On Line) για χρήση τιμολόγησης, παραγγελιοληψίας, εισπράξεων και διαχείριση Αποθήκης (απογραφή, παραλαβές)
Δημιουργία και Αποστολή τιμοκαταλόγων σε ηλεκτρονική μορφή
Δημιουργία και Αποστολή παραστατικών πωλήσεων
Εισαγωγή ηλεκτρονικών παραστατικών για ενημέρωση του αρχείου αγορών

Hairstudio

Αποτελεί μία πρωτοποριακή εφαρμογή για τα Κομμωτήρια και Κέντρα Αισθητικής νέας γενιάς! Με τη χρήση πολλαπλών κριτηρίων, όπως τη μορφή προσώπου, το μήκος και τη ποιότητα μαλλιών, το χρώμα ή το ύφος, παρουσιάζει στους πελάτες την εικόνα τους με νέο χρώμα, νέο κούρεμα, νέο στυλ, πρωτότυπο μακιγιάζ κ.α. Εξασφαλίζει στους πελάτες το στυλ που τους ταιριάζει εύκολα, γρήγορα, απλά και χωρίς ατυχή πειράματα.

Loyalty Card

Επιβράβευση πελατών μέσω συλλογής πόντων. Η συλλογή των πόντων μπορεί να γίνει π.χ. από τα είδη της αποθήκης που επιλέγει ο πελάτης ή από τη συνολική αξία κάθε αγοράς που πραγματοποιεί, ενώ ένας τρόπος που θα μπορούσε να γίνει η εξαργύρωση είναι με έκπτωση στο σύνολο της αξίας του παραστατικού. Η κάθε επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τη διαχείριση συλλογής και εξαργύρωσης πόντων συνδυάζοντας όλους τους τρόπους που προσφέρει ή χρησιμοποιώντας τον καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες της. Επιπλέον η διαχείριση προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής των πελατών που συμμετέχουν στη διαχείριση πόντων.

Διαχείριση Barcodes

Διαχείριση Barcodes βάσει διεθνών προδιαγραφών (ΕΑΝ 13, ITF-14, UCC/EAN 128) σύμφωνα με το ΕΛΚΕΣΗΠ – ΕΑΝ ΕΛΛΑΣ.
Δυνατότητα αυτόματης προβολής κατά την διαδικασία δημιουργίας του Barcode.
Εισαγωγή ανά ετικέτα 15 πεδίων (στοιχείων πελάτη / προμηθευτή / είδους / παραστατικού, κειμένου, εικόνα) με καθορισμό θέσης.
Δυνατότητα εκτύπωσης 2 διαφορετικών Barcodes ανά είδος στην αποθήκη ή ετικέτες ανά πελάτη/ προμηθευτή
Ομαδική εκτύπωση Barcodes μέσω φίλτρων
Αυτόματη εκτύπωση Barcodes κατά την καταχώρηση των παραστατικών αγορών και πωλήσεων

Διαχείριση Pick & Package

Η έξυπνη αυτή εφαρμογή, σχεδιασμένη για να λειτουργεί και σε οθόνες αφής, αυτοματοποιεί τη διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων, ενώ προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στις ποσότητες των εμπορευμάτων προς τιμολόγηση. Η εφαρμογή στο τερματικό κάθε συσκευαστηρίου επιστρέφει την πληροφορία που απαιτείται σε πραγματικό χρόνο από το συσκευαστή για την ακριβή ποσότητα, τη συσκευασία και όποια άλλη χρήσιμη πληροφορία είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει ο αυτόματος έλεγχος και στη συνέχεια η σωστή και άμεση εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη από την Εμπορική Διαχείριση. Επιπλέον, ο συσκευαστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα αφήσει back order κάποια ποσότητα της παραγγελίας ή όχι.

Διαχείριση Serial Numbers

Δυνατότητα διαχείρισης Serial Numbers προσφέροντας επιπλέον πληροφορίες, όπως η διαθεσιμότητα των ειδών αποθήκης. Ταυτόχρονα, προσφέρεται και διαχείριση εγγύησης για κάθε Serial Number.

Διαχείριση Αποθήκης με Κωδικούς Ομοίων – Αντιστοιχίες & Εφαρμογές Ειδών

Παρακολούθηση ειδών αποθήκης με δυνατότητα διαχείρισης απεριόριστων κωδικών ανά είδος για διαφορετικές εφαρμογές (π.χ. Barcode, Εργοστασιακοί Κωδικοί, Κωδικοί Προμηθευτών, Κωδικοί Αντικατάστασης). Προσφέρεται η δυνατότητα αντιστοίχισης μεταξύ ομάδων κωδικών για χρήση εναλλακτικών κωδικών κατά την αναζήτηση είδους. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας παραμετρικού αρχείου εφαρμογών (π.χ. ανταλλακτικό) που εφαρμόζεται σε μια ομάδα συσκευών, όπως και η αναζήτηση των ειδών κατά εφαρμογή.

Διαχείριση Διαστάσεων

Δυνατότητα διαχείρισης έως και 5 μεταβλητών, με οριζόμενο τύπο υπολογισμού για τα παραστατικά πωλήσεων και αγορών
για παράδειγμα: μήκος x πλάτος x ύψος – φύρα.

Διαχείριση Εγγυοδοσίας

Διαχείριση Εγγυοδοσίας με δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού κενών φιαλών και περιεχομένου, για κάθε είδος με σκοπό τον αυτόματο υπολογισμό του στα παραστατικά αγορών και πωλήσεων. Προσφέρεται άμεση πληροφορία για την κίνηση των πελατών χονδρικής καθώς και σε συνδυασμό με την κίνηση των ειδών. Καλύπτει απόλυτα την ανάγκη επιχειρήσεων όπως εμπόριο ειδών πυρόσβεσης και εμπόριο καυσίμων (φιάλες υγραερίου) για κενά συσκευασίας

Διαχείριση Ειδικών Συμφωνιών

Οι Ειδικές Συμφωνίες προσφέρουν την δυνατότητα ορισμού Εμπορικής Πολιτικής ανά Πελάτη / Προμηθευτή. Αναλυτικότερα:
Για κάθε πελάτη / προμηθευτή μπορούν να οριστούν ειδικές τιμές ή εκπτώσεις, ανεξάρτητες των σταθερών τιμοκαταλόγων, για συγκεκριμένα είδη ή υπηρεσίες, είτε ομάδες αυτών. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα οι τιμές ή οι εκπτώσεις να προκύπτουν βάσει προκαθορισμένων ορίων ποσοτήτων και να ισχύουν για συγκεκριμένη ημερολογιακή περίοδο και συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής

Διαχείριση Παραγωγής – Κοστολόγησης

Διαχείριση των πρώτων υλών σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής με: δημιουργία συνταγής, διαχείριση σταδίων παραγωγής, προσδιορισμό πρώτων υλών, κοστολόγηση, αποτελέσματα παραγωγής, στατιστικά στοιχεία και πληθώρα εκτυπώσεων.

Διαχείριση Παρτίδων

Διαχείριση ειδών αποθήκης σε παρτίδες, µε παρακολούθηση υπολοίπων ανά προμηθευτή ή και παραστατικό αγοράς. Επίσης προσφέρονται οι δυνατότητες υπολογισμού τιμής πώλησης του είδους βάσει πραγματικού κόστους διάθεσης ή επιστροφής των εμπορευμάτων βάσει προμηθευτή, ημερομηνίας αγοράς και ημερομηνίας λήξης, όπως και παρακολούθησης εγγυήσεων µε διαχείριση οριζόμενης ημερομηνίας λήξης.

Διαχείριση Συναλλαγών Εξωτερικού

Πλήρης διαχείριση φακέλου και κοστολόγησης εισαγωγών, με αυτόματο υπολογισμό συναλλαγματικών διαφορών και πληθώρα οικονομικών εκτυπώσεων. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα αυτόματου επανυπολογισμού των αξιών στα παραστατικά που έχουν ήδη καταχωρηθεί κάθε φορά που πραγματοποιείται μεταβολή ισοτιμίας.

Σύνδεση προγραμμάτων PRISMA Win® με Ταμειακά Συστήματα

(Φορολογικός εκτυπωτής)

Σύνδεση προγραμμάτων PRISMA Win® με Ταμειακά Συστήματα

(Αμφίδρομη επικοινωνία Batch – On Line)

Φορητή παραγγελιοληψία & απογραφή (Remote Store)

Εκεί που ο χρόνος είναι πολύτιμος και η πληροφορία χρειάζεται να είναι άμεση είναι απαραίτητη η φορητή παραγγελιοληψία και απογραφή. Προσφέρει σε αληθινό χρόνο όλα τα απαραίτητα δεδομένα για την καταχώρηση παραγγελιών, την απογραφή των διαθέσιμων προϊόντων της αποθήκης, την ενημέρωση με στοιχεία των πελατών και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία απαιτείται άμεσα, εύκολα και απλά!